در روز عید قربان 1404 محقق گردید:
ذبح بیش از یکصد راس دام قربانی تحت نظارت دامپزشکی در کهگیلویه وبویراحمد
در عید سعید قربان تعداد 110 راس دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در کهگیلویه وبویراحمد ذبح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر چهارلنگ ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: بنا برآمار اخذ شده از ادارات دامپزشکی شهرستان های 9 گانه استان ، تعداد یکصد و 10 راس دام تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی در روز عید سعید قربان در کشتارگاه های استان و قربانگاه های از پیش تعیین شده ذبح که در این راستا تعداد 3 لاشه اصلاح ، تعداد 15 عدد کبد و 57 عدد ریه بدلایل بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
وی اظهار داشت: نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام در روز عید سعید قربان، توسط اکیپ های دامپزشکی در اقصی نقاط استان انجام شد که این تعداد شامل؛ 23 اکیپ ثابت و سیار شامل؛ 10 نفر بازرس بهداشتی دامپزشکی، 13 نفر دامپزشک و 3 نفر ناظر ذبح شرعی بودند.
مدیرکل دامپزشکی استان تصریح نمود: استقبال شهروندان از ذبح دام قربانی در کشتارگاههای دام استان مطلوب بود که جا دارد تا از تمامی شهروندان و خیرین عزیز بدلیل رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه ای نیز قدردانی شود.
دکترچهارلنگ یادآور شد: طرح ترویجی بهداشتی هدایت کشتار دام قربانی به کشتارگاه های مجاز در سطح استان از سالیان قبل آغاز گردیده و تا سال جاری پیشرفت های مطلوبی داشته که ناشی از همکاری بین بخشی دستگاه های مرتبط و استقبال صمیمانه شهروندان و نیکوکاران بوده است و این مهم، گامی موثر در ارائه خدمات بهداشتی بهینه به مردم و به ویژه به محرومین و اقشار آسیب پذیر می باشد.
نظر دهید