با هدف رفع محرومیت در مناطق محروم و صعب العبور بهمئی صورت گرفت:
ایمن سازی رایگان قریب به ۳۰ هزار راس دام سبک بر علیه بیماری های دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر محمدرضا علی پور، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهمئی با اعلام این خبر اظهار کرد: اکیپ های واکسیناسیون این اداره به مناطق محروم و صعب العبور کوه سیاه، خیارکال، تل قوچان، دشت شیر و آب تاگ از توابع شهرستان بهمئی اعزام و خدمات رایگان دامپزشکی به عشایر این منطقه ارائه گردید.
وی تصریح کرد: در این طرح، بیش از ۲۴ هزار راس بز و گوسفند، ۵ هزار راس بره و بزغاله بر علیه بیماری های آبله، طاعون نشخوار کنندگان کوچک (پی پی آر)، واکسینه و سموم رایگان دامپزشکی بمنظور ضدعفونی و سمپاشی اماکن دامی و دام های منطقه توزیع گردید.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهمئی به برنامه های اطلاع رسانی و بالابردن سطح آگاهی روستائیان و عشایر منطقه نسبت به بیماری های دامی با اولویت بیماری های مشترک بین انسان و دام خبر داد و گفت : آموزش های چهره به چهره ، برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی بیماریهای مشترک بین انسان و دام با محوریت بیماری تب کریمه کنگو و همچنین ارائه مشاوره به عشایر این مناطق از دیگر اقدامات دامپزشکی در این برنامه بود.
دکتر علی پور افزود: تعداد ۵۴ قلاده سگ نگهبان بمنظور پوشش ایمنی سگ ها در برابر بیماری هاری نیز توسط اکیپ های واکسیناسیون ، واکسینه گردیدند.
وی اضافه کرد: برنامه بعدی این اداره واکسیناسیون روستاهای محروم و صعب العبور پهنوک، گردنگه، آبتی، رزگه و آبگردو می باشد.
دکتر علی پور در پایان گفت: پیش بینی می شود که تا پایان فاز، نود و پنج درصد دام سبک کل شهرستان علیه بیماری های فوق واکسینه گردد.
نظر دهید