• 1401/01/31 - 08:32
  • تعداد بازدید : 322
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد خبرداد:

ضبط 400 کیلوگرم مرغ تاریخ منقضی توسط بازرسین دامپزشکی بویراحمد

دکتر علی روئین تن گفت: در پی بازرسی صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی مقدار 400 کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ منقضی از یک واحد نگهداری و عرضه کشف، ضبط و امحاء شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر علی روئین تن ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد گفت: در راستای صیانت از بهداشت و سلامت عمومی جامعه ، تلاش در جهت تحقق شعار نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره و همچنین طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ماه مبارک رمضان ،  بازرسان بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در قالب دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر  فعالیت خود را با هدف نظارت بر مراحل تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی بصورت مرتب و روزانه انجام می دهند.

وی افزود: در پی بازرسی کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این اداره از واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهر یاسوج ، مقدار 400 کیلوگرم گوشت مرغ بعلت انقضاء تاریخ مصرف شناسایی ، ضبط و  امحاء گردید.

در ادامه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد با بیان اینکه حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه یکی از وظایف مهم و مورد توجه دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: در طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان از توان وهمکاری دستگاه های اجرایی از جمله تعزیرات حکومتی ، مرکز بهداشت ، نیروی انتظامی و ... در راستای تامین بهداشت عمومی جامعه بهره گرفته و در این اثنی با متخلفین بهداشتی وفق قوانین و مقررات برخورد میگردد

دکتر روئین تن  از شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده های خام دامی به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و انقضاءآن توجه نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی حوزه دامپزشکی با شماره گیری 1512 مراتب را جهت رسیدگی به بازرسان بهداشتی دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 284275
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید