• 1404/01/19 - 07:40
  • تعداد بازدید : 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد تشریح کرد:

عملکرد دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 + سند

انجام بیش از 3 هزار و 370 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر چهارلنگ ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در گزارشی با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی، عملکرد این اداره کل را بازگو کرد.

وی با اشاره به رسالت دامپزشکی در تامین غذای سالم از مزرعه تا سفره گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی از تاریخ 11 اسفند ماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه سال جاری در این استان  اجرا و در جریان این طرح، 3 هزار و 372 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان انجام شد که طی این بازدید ها  مقدار 18 هزار و 401  کیلو گرم فرآورده‌ از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان به ارجاع 59 پرونده تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی در این طرح اشاره کرد و افزود: 356 مورد غیر بهداشتی در جریان بازرسی از واحدهای تحت نظارت این اداره کل مشاهده شده است.

دکتر چهارلنگ  به بازرسی و تامین گوشت سالم از کشتارگاه ها پرداخت و گفت : 8 هزار و 109 راس دام سبک  و سنگین طی انجام این طرح در کشتارگاه‌های استان کهگیلویه وبویراحمد  کشتار و بیش از 171 تن گوشت از کشتار این دام‌ها استحصال شده‌است.

وی گفت :  بدنبال نظارت بهداشتی بر کشتار دام در کشتارگاههای دام استان  طی اجرای این طرح، مقدار 902 کیلوگرم لاشه دام سبک و سنگین به دلیل وجود ضایعات مرضی و بیماری در کشتارگاه‌های این استان ضبط شده ‌است.

دکترچهارلنگ همچنین اضافه کرد: از ابتدای اجرا تا پایان این  طرح مقدار یک میلیون و 786 هزار و 484  کیلوگرم گوشت مرغ تولید شده و این میزان گوشت سفید از کشتار 916 هزار  و  980 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان استحصال شده ‌است.

وی ادامه داد : مقدار  10 هزار و 696 کیلوگرم لاشه طیور در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و یا لاغری  در کشتارگاه‌های طیور استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده‌است.

دکتر چهارلنگ همچنین به مقدار 18 هزار و 401 کیلو گرم فرآورده های خام دامی و لاشه ی دام و طیور غیر بهداشتی معدوم شده طی اجرای این طرح  اشاره کرد و افزود: این حجم از معدومی طی انجام آزمایشات و نمونه برداری های دقیق  و همچنین بررسی میزان سطح آلودگی در آن ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: 16 اکیپ  متشکل از 48 نفر از بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از 2 هزار و 500 مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآورده‌های خام دامی را برعهده داشتند.

مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) ، مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر,اخبار شهرستان مارگون
  • کد خبر : 337304
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید