• 1391/12/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 90
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با ميلادامام حسن عسكري (ع) صورت گرفت:

آغاز طرح لیبل گذاری گوشت قرمز استحصالی از كشتارگاه دام در یاسوج

همزمان با میلادامام حسن عسکری (ع) صورت گرفت: آغاز طرح لیبل گذاری گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه دام در یاسوج

دكتر صادقی مدیركل دامپزشكی استان با اعلام این خبر گفت: كارشناسان بهداشتی و ناظرین شرعی لاشه های دام كشتارشده را پس از نظارت شرعی و بهداشتی ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشكی نموده و سپس بر روی لاشه های فوق برچسب (لیبل) كه شامل اطلاعاتی از قبیل مشخصات تولید ، تاریخ تولید و انقضاء ، مشخصات كشتارگاه و ... الصاق و باخودروهای مخصوص حمل روانه بازار مصرف می نمایند.

وی اجرائی شدن این طرح را مهم ارزیابی و گفت: با توجه به نقش مهم و موثر كشتارگاه ها در تولید گوشت بهداشتی و  سالم و همچنین نظر به اهمیت انجام نظارت های دقیق و كنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امكان ردیابی و برخورد با موارد تخلف در واحدهای عرضه سطح شهر وجود داشته و با لیبل گذاری در عمل برای گوشت شناسنامه ای درست شده است كه ردیابی دقیق منشاء تولید و تضمین سلامت گوشت را ممكن می سازد.

مدیركل دامپزشكی كهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای اسفندماه سالجاری از شهروندان خواست بمنظور حفظ سلامتی خود و سایر اعضاء جامعه از خرید و مصرف هرگونه گوشت فاقد لیبل گذاری و مهر بهداشتی دامپزشكی خودداری و تخلفات بهداشتی را به تلفن 1512 اطلاع رسانی نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181887
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه