با هدف اجرا شدن صدور بارنامه های الکترونیکی دامی برگزار گردید:
نشست توجیهی اتصال سامانه های دامپزشکی و راهداری در کهگیلویه وبویراحمد
نشست آموزشی-توجیهی با محوریت اتصال سامانه قرنطینه سازمان دامپزشکی و سامانه صدور بارنامه سازمان راهداری کشور، با حضور کارشناسان دامپزشکی و حمل و نقل و پایانه های کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، در این نشست که با حضور کارشناسان دامپزشکی ، حمل و نقل و پایانه ها و مدیران شرکت های حمل و نقل استان برگزار گردید ، دکتر مسعود رجب زاده ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذائی دامپزشکی استان درباره اهداف و روند اجرایی اتصال سامانه صدور بارنامه سازمان حمل و نقل جاده ای به سامانه قرنطینه سازمان دامپزشکی کشور و الزامی شدن دریافت گواهی بهداشتی دامپزشکی برای محموله های مرتبط، توضیحاتی را در قالب پاور پوینت ارائه داد.
وی گفت: طبق توافق سازمان دامپزشکی با سازمان حمل و نقل و پایانه ها و مشارکت ستاد کشوری مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سامانه آنلاین این سازمان ها به یکدیگر متصل شده و از این پس صدور بارنامه حمل محموله های دام و فرآورده های خام دامی منوط به دریافت مجوز قرنطینه ای دامپزشکی است.
دکتر رجب زاده افزود: سامانه شبکه یکپارچه قرنطینه سازمان دامپزشکی امکان صدور گواهی های بهداشتی حمل دام و طیور زنده، فرآورده های خام دامی، خوراک و نهاده های دامی را فراهم آورده؛ لذا برای صدور بارنامه خودروهای حامل این محموله ها، اخذ گواهی بهداشتی-قرنطینه ای دامپزشکی الزامی شده است.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمدگفت: با اتصال این دو سامانه، ردیابی محموله های تحت نظارت دامپزشکی به شکل مطلوبی میسر شده است و از قاچاق دام زنده و حمل غیرمجاز دام و طیور یا فرآورده های خام دامی غیربهداشتی جلوگیری می شود.
از این پس در سراسر کشور ، کلیه شرکت های حمل و نقل موظف هستند قبل از صدور بارنامه، حواله الکترونیکی صادر و به مالکان یا رانندگان این خودروها ارائه تا حواله صادرشده را به اداره های دامپزشکی ارجاع داده تا گواهی بهداشتی- قرنطینه ای حمل برای آن ها صادر گردد. مالکان و یا رانندگان خودروها پس از دریافت گواهی بهداشتی دامپزشکی ملزم هستند کد رهگیری آن را به شماره 30008903 پیامک کنند تا امکان صدور بارنامه توسط شرکت های باربری فراهم شود.
نظر دهید