مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد:
تعامل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با دستگاههای فعال در حوزه اقتصادمقاومتی
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از هماهنگی و تعامل دامپزشکی استان با دستگاههای فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی خبر داد.
دکترعبدالله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمددر گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به خدماتی که دامپزشکی در جامعه ارائه میکند، اظهار کرد: از مهمترین وظایف دامپزشکی کمک به ارتقا و سلامت افراد جامعه است.
وی نظارت بر سلامت تولیدات دامی و طیور و همچنین فرآوردههای لبنی را یکی از مهمترین وظایف این دستگاه برشمرد و گفت: این اقدام ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد.
بهمنش افزود: امروزه بخش زیادی از مواد غذایی مورد مصرف مردم به گوشت و فرآوردههای دامی برمیگردد که اگر نظارت درستی بر آن نشود شاهد بسیاری از مشکلات بزرگ در جامعه در حوزه سلامت خواهیم بود.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در سالی که مزین به اقتصاد مقاومتی در عرصه اقدام و عمل است این دستگاه هر چند دستگاهی نظارتی است اما با همکاری سایر دستگاهها قادر به حضور اثرگذار در برنامههای اقتصاد مقاومتی است.
وی برای نمونه از پرورش و نگهداری دام و طیور به عنوان یکی از راههای مهم کمک به اقتصاد مقاومتی در کشور و استان یاد کرد و گفت: دامپزشکی میتواند با همکاری و تعاملی که با دستگاههای مختلف و بخش خصوصی دارد بر تسریع در روند فعالیتهای آنها در تولید کمک شایانی کند.
بهمنش همکاری دستگاههایی که به پرورش دام و طیور میپردازند را در این نوع از اقتصاد با دامپزشکی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: تولیداتی که همراه با نظارتهای دامپزشکی باشد علاوه بر کمک به اجرای اقتصاد مقاومتی به بهداشت و سلامتی جامعه نیز کمک خواهد کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: دامپزشکی از دستگاهها و نهادهایی که قصد تولید در حوزه دام و شیلات و طیور داشته انتظار دارد تا با پرهیز از هرگونه موازیکاری در زمینه نظارت با دامپزشکی همکاری و تعامل لازم را داشته باشند تا شاهد رونق در تولیدات دامی و طیور و شیلات استان همراه با در نظر گرفتن سلامت مردم را داشته باشیم.
وی حضور همه جانبه دامپزشکی در برنامههای پیشگیرانه اعم از واکسیناسیون و سمپاشی در طرحهای اقتصاد مقاومتی در حوزه خصوصی و دولتی را از اقدامات مهم این دستگاه در حوزه اقتصاد مقاومتی برشمرد.
نظر دهید