• 1396/06/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت:

تشریح گوشه ای از عملکرد 4 ساله دولت تدبیر و امید در حوزه دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد

مدیر کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ، همزمان با آغاز هفته دولت ، ضمن گرامیداشت این هفته، گوشه ای از عملکرد اداره کل دامپزشکی استان درحوزه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی را در طول چهارساله دولت تدبیر و امید تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر بهمنش ، مدیر کل دامپزشکی کهگیلیوه وبویراحمد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: دامپزشکی استان با داشتن حوزه وسیع وظایف و ماموریت های محوله و برخورداری از توان علمی و اجرائی در زمینه های بهداشت و مدیریت بیماریهای دام ، طیور و آبزیان و همچنین در حوزه هایی نظیر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی ، نظارت بهداشتی بر صادرات دام و فرآورده های خام دامی ، نظارت بر فعالیت مراکز درمانی و داروئی و مایه کوبی ، تشخیص های آزمایشگاهی و پرداختن به آموزش ، پژوهش و ترویج و سایر موارد مرتبط فعالیت می نماید.

دکتربهمنش اظهار داشت : در خصوص کنترل و پیشگیری از بیماریهای دامی با استفاده از اکیپهای مایه کوبی بخش دولتی و مراکز واکسیناسیون مجاز بخش خصوصی در این مدت ، تعداد  47 میلیون و 749 هزارو 759 نوبت سر واکسن در دام سبک و سنگین بر علیه بیماریهای واگیر و غیرواگیر دام و تعداد 70 میلیون و 623 هزارو 37 قطعه طیور صنعتی و بومی بر علیه بیماریهای طیور واکسینه شده اند.

این مقام مسئول نیز گفت:  در زمینه کنترل و مبارزه با انگلهای خارجی در دامها که از اهمیت خاص برخوردار است  اداره کل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تعداد دو میلیون و 564 هزارو 688 نوبت راس دام سبک و سنگین و مساحت دو میلیون و 730 هزارو 759 متر مربع از اماکن دامی را با سمهای موثر ضد انگلی مورد سمپاشی قرار داد .

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد  افزود : در رابطه با مجموعه بهداشت ومدیریت بیماریهای طیور و زنبور عسل کارهای موثری صورت گرفته است که نتیجه آن کاهش تلفات قابل توجه در صنعت طیور و زنبورعسل طی چهارسال اخیر بوده است . همچنین کارشناسان این اداره کل در خصوص پایش و بررسی بیماریهای طیور و اقدامات کنترلی ، اجرائی طرحهای مطالعاتی و پژوهشی وضعیت بیماریهای طیور و زنبور عسل ، ردیابی بیماریهای طیور از طریق سامانه ثبت اطلاعات مرغداریها و انجام پایش های سرمی و مولکولار برنامه ریزی و بشکل مستمر فعالیت می نمایند.

 دکتر بهمنش در پایان گفت : با توجه به جایگاه سومی استان در حوزه پرورش و تکثیر ماهیان سردآبی در سطح کشور ، برنامه ریزی و اقدامات بهداشتی ، ترویجی ، آموزشی  در مزارع مراکز تکثیر و پرورش ماهیان سردابی بصورت هدفمند و مستمر انجام می پذیرد که  فعالیتهای صورت گرفته در این خصوص را میتوان به انجام آزمایشات انگلی قارچی ، میکروبی در آبزیان به تعداد 16 هزارو 207 مورد و انجام تعداد 7 هزارو 211 مورد بازدید بهداشتی از مزارع آبزی پروری در سطح استان اشاره کرد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181516
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه