• 1395/12/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 124
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیماری آنفلوانزای فوق حاد طیور در شهرستان دنا به کجا ختم شد؟ درخواست رییس دامپزشکی از مردم و مسوولان

رییس دامپزشکی شهرستان دنا به تشریح شرایط بیماری انفولانزای فوق حاد طیور در شهرستان دنا پرداخت.

به گزارش سفیردنا دکتر کرم چهارلنگ رییس دامپزشکی شهرستان دنا گفت:بعد از رسد به موقع بیماری انفولانزای فوق حاد طیور، امحاء طیور و ضد عفونی مناطق مسکونی روستای بن زرد  و شهر پاتاوه در شهرستان دنا خوشبختانه تاکنون با مانیتورینگ سایر روستاها مورد جدیدی از این بیماری گزارش مثبت نداشته ایم.


  چهارلنگ با بیان اینکه وضعیت خاموش دلیلی بر عدم بررسی بیشتر این بیماری نیست وهمچنان باید برنامه پایش و بررسی و کنترل ورودی وخروجی های شهرستان در دستور کار باشد افزود: همچنان نیازمند همکاری بین بخشی هستیم.


 وی با اشاره به اینکه از مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان تقاضا داریم همکاری بیشتری از لحاط نیروی انسانی و نقلیه  با اداره دامپزشکی داشته باشد ابراز کرد:با توجه به اینکه این دستگاه دارای اعتبارات ویژه ای هستند و از لحاظ خودرویی و نیروی انسانی  توان بالقوه ای  دارند می توانند در کمک به دامپزشکی موثر باشند.


 رییس دامپزشکی دنا خاطر نشان کرد: سیاست سازمان دامپزشکی در مواجه با این رخداد کنترل بیماری برای ورود به جمعیت انسانی است و کمک مضاعفی به حوزه سلامت می کند.


 چهارلنگ ضمن تشکر از زحمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: توصیه و تقاضا داریم اقدامات تنها در جهت پوشش درمان نباشد مسوولان سبکه بهداشت و درمان و یاری گر ما در حوزه پیشگیری باشند .


 این مقام مسوول با اشاره به اینکه در طی ورود بیماری انفولانزای فوق حاد پرندگان تعداد پنج هزار طیور از انواع مختلف معدوم سازی شد ابراز کرد: اعتبار لازم جهت جبران خسارات وارده به صاحبان طیور تامین شده و طی چند روز آینده به حساب این واریز می شود.چهارلنگ از مردم شهر پاتاوه و روستای بن زرد  علیا خواست با دادن شماره حساب بانکی خود به بخشداری پاتاوه ضمینه را برای پرداخت سریعتر خسارات وارده فراهم آورند.


 چهارلنگ در پایان ضمن تقدیر از مدیر کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، فرمانداری شهرستان دنا، دادستان شهرستان دنا، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج و حوزه های مقاومت بخش پاتاوه، بخشدار، شهردار پاتاوه و اعضای شورای این شهر تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری با سامانه1512 به اداره دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181310
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه