• 1396/03/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تب کریمه کنگو برای قصابان در شهرستان چرام

با هدف آشنایی قصابان ،کارگاه آموزشی با موضوع بیماری CCHF برای قصابان شهرستان چرام برگزار شد


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چرام  ضمن هشدار در خصوص بیماری CCHF گفت: این بیماری یکی از خطرناکترین بیماریهای ویروسی می باشد  و با توجه به اینکه سلاخان و قصابان ممکن است در حین کشتار دام آلوده و یا قطعه بندی لاشه دام آلوده، به این بیماری مبتلا گردند لذا رعایت اصول بهداشتی الزامی می باشد.

مهرعلی احمدی مطلق ضمن توضیح در خصوص راههای انتقال این بیماری گفت : متاسفانه این بیماری در دام فاقد علائم می باشد و فقط ممکن است کمی تب داشته باشد لذا از این رو مراقبتهای ویژه ای در حین کشتار باید از طرف سلاخان صورت پذیرد.

دکتر سید علی اکبر حسینی ، کارشناس اداره دامپزشکی شهرستان چرام بعنوان مدرس این کارگاه گفت: این بیماری با علائمی مشابه علائم سرماخودگی ، نظیر سردرد، درد مفاصل و حالت تهوع و تب و لرز و در مرحله حاد خونریزی زیر جلدی، خونریزی از معده،دهان و بینی و لثه  ظاهر می شود و در صورت تشخیص دیر هنگام منجر به مرگ در انسان می شود.

وی از کلیه قصابان خواست: در حین کشتار کلیه شرایط لازم جهت ذبح دام نظیر داشتن دستکش، روپوش،چکمه را رعایت کنند .


  تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که بوسیله کنه منتقل می شود و در آسیا ، اروپا و افریقا وجود دارد. ویروس cchf  اصولا" در طبیعت بوسیله کنه هیالوما از طریق گزش و خونخواری به انسان منتقل میشود. بیماری در حیوانات اهلی هیچگونه علائم مشخصی ندارد و خطر انتقال بیماری در انسان در طی ذبح حیوان آلوده بدنبال تماس با پوست یا لاشه حیوان و خون وجود دارد. دوره کمون بیماری معمولا"1تا 3 روز است و حداکثر به 9 روز می رسد. شروع علائم بیماری ناگهانی و بیمار دچار سردرد شدید ، تب ، لرز ، درد عضلانی ، گیجی ، درد و سفتی گردن ، ترس از نور و خونریزی در مخاطها و پتشی در پوست دیده می شود .


ž    


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 181269
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه