چهارشنبه 12 آذر 1404

flag
  • 1404/07/26 - 07:30
  • تعداد بازدید : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در گشت مشترک دامپزشکی ، مرکزبهداشت و نیروی انتظامی صورت گرفت:

معدوم سازی ۵۵۰ کیلوگرم چربی غیرخوراکی در دهدشت

۵۵۰ کیلوگرم چربی دامی فاسد و غیر قابل مصرف توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی کشف و با همکاری مرکزبهداشت ونیروی انتظامی معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر حسین محمدی ، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه با اعلام این خبر افزود:  در بازدید کارشناسان واحد نظارت بر بهداشتی عمومی و اماکن دامپزشکی شهرستان کهگیلویه از مراکز عرضه شهردهدشت ، مقدار۵۵۰ کیلوگرم چربی دامی فاسد و بدون هویت و نگهداری شده در شرایط غیربهداشتی و غیر اصولی شناسایی ، ضبط و با همکاری مرکزبهداشت و نیروی انتظامی معدوم شد.

وی گفت :  یکی از اولویت‌های دامپزشکی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی برای تضمین سلامت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی و تشدید نظارت‌های لازم بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی است تا با نظارت بهداشتی و شرعی زمینه حفظ سلامت مردم و جامعه فراهم شود.

دکتر محمدی ادامه داد:  نظارت‌های دامپزشکی با جدیت هر چه بیشتر کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی برای تحقق سلامت و ایمنی مواد غذایی ادامه دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه گفت:  سلامت مردم خط قرمز دامپزشکی است و تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده‌های خام دامی در سطح شهرستان شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، کارگاه‌های بسته بندی، سردخانه‌های نگهداری، مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید، رستوران‌ها و تالار‌ها مشمول بازدید و نظارت بهداشتی دامپزشکی می‌باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 346705
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور