• 1400/07/15 - 10:02
  • تعداد بازدید : 879
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از اداره کل دامپزشکی استان :

ظرفیت فضای مجازی برای گسترش فرهنگ بهداشت فرآورده‌های دامی به کارگیری شود

از وزیر جهادکشاورزی می خواهیم باتوجه به رشادت ها و سختی کار دامپزشکان انتظار می رود افرادی که در حین ماموریت کشته می شوند را شهید اعلام کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر سید علی احمد زاده امروز و به مناسبت ۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی با کارکنان این اداره کل در مرکز استان دیدار و گفتگو کرد.

وی همچنین از بخش های مختلف اداری و آزمایشگاهی این اداره کل به صورت میدانی بازدید کرد.

استاندار در حاشیه این بازدید و دیدار ضمن تبریک روز ملی دامپزشکی به فعالان این عرصه، اظهار داشت: نقش دامپزشکی در امنیت غذایی مردم نقشی بی بدیل است.

وی با تاکید بر اینکه قدردان زحمات فعالان این عرصه چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی هستیم، بیان کرد: حضور دامپزشکان در کشتارگاه ها تضمین کننده سلامت افراد جامعه است.

احمد زاده با تاکید بر اینکه دامپزشکی خط مقدم پیشگیری از مخاطرات سلامت عمومی است، عنوان کرد: در کنار کادر پزشکی باید تلاشگران این عرصه نیز دیده شوند.

 وی، تصریح کرد: حضور امروز ما در این مکان نشان دهنده اهمیت کار دامپزشکان است.

نماینده عالی دولت در استان، اظهار داشت: در این مجموعه به هر میزان که همکاری، نظارت و دقت و فعالیت ها بیشتر شود زمینه ارتقای جایگاه سلامت مردم و جامعه بیشتر مهیا می شود.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت های دامپزشکان در کنترل، پیش بینی و پیشگیری بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام نقش مهمی ایفا می کند، گفت: انتظار می رود مسئولان مربوطه نسبت به مناطق روستایی در این مهم توجه ویژه ای داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه مقابله با کشتارغیرمجاز دام به فرهنگ سازی نیاز دارد، عنوان کرد: باید از ظرفیت مدارس و رسانه ها به ویژه صدا و سیما برای نهادینه کردن فرهنگ خرید گوشت از مراکز مجاز استفاده کنیم.

استاندار همچنین در خصوص پیگیری مشکلات این حوزه، بیان کرد: در آینده نشستی با رئیس سازمان دامپزشکی و وزیر جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات خواهیم داشت.

احمد زاده در اقدامی ابتکاری همچنین، ابراز کرد: از وزیر جهادکشاورزی می خواهیم باتوجه به رشادت ها و سختی کار دامپزشکان انتظار می رود افرادی که در  حین ماموریت کشته می شوند را شهید اعلام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش، تصریح کرد: معیار موفقیت از دیدگاه ما انجام کاری برای مردم بدون وابستگی شخصی و جناحی است و عملکرد جهادی دستگاه ها و افراد قابل تقدیر است.

دکترعبدالله بهمنش مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد  ضمن تقدیر و تشکر از حضور استاندار در مجموعه دامپزشکی استان ، این اتفاق میمون در روز ملی دامپزشکی را بی سابقه عنوان کرد و گفت : مدیریت و کارکنان این اداره کل این موضوع را به فال نیک گرفته و تمام توان خود را جهت ارائه خدمات بیشتر و بهتر به جامعه هدف بکار خواهد گرفت.

وی از اطلاعات علمی استاندار در موضوع دامپزشکی ابراز خرسندی کرد و گفت: قرار بود گزارش کاملی از حوزه دامپزشکی ارائه گردد ولی شما بخوبی و کارشناسی تمام زوایا را مورد ارزیابی قرار دادید و این موضوع برای بنده و همکاران غافلگیر کننده بود .

دکتر بهمنش  در بخشی از سخنان خود به وظایف حاکمیتی و نظارتی دامپزشکی پرداخت و گفت : قریب به 60 درصد از بیماری های عفونی منشاء دامی و حیوانی دارند که دامپزشکی وظیفه پیشگیری و کنترل از این بیماری ها را بر عهده دارد.

وی به برنامه های این اداره کل در سال جاری پرداخت و گفت: برنامه ملی یهداشت دام عشایر در استان از مهمترین طرح های پیش رو بوده که طبق سیاست های سازمان دامپزشکی کشور درصدد تقویت دام عشایر بعنوان یکی از شاخص های اصلی عشایر خواهیم بود و جا دارد حضرتعالی با اشرافی که به موضوع دارید دستگاه های اجرایی را برای بهتر اجرا شدن این طرح ملی در استان بسیج نمایید.

دکتر محسن صادقی ، رئیس شورای نظام دامپزشکی استان ضمن تبریک روز ملی دامپزشکی از حضور استاندار در مجموعه دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تقدیر و تشکر کرد و گفت : قانون سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران در سال 1376 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده که هم اکنون بیش از 50 هزار نفر عضو دارد.

وی گفت: در کهگیلویه وبویراحمد 517 نفر عضو شامل دامپزشکان متخصص و عمومی ، کارشناسان علوم آزمایشگاهی دامپزشکی ، کاردان و تکنسین دامپزشکی و سایر رده های دامپزشکی  در 61 مرکز بخش خصوصی دامپزشکی شامل داروخانه ، کلنیک دامپزشکی ، مراکز مایه کوبی ، آزمایشگاه و شرکت های پخش دارو و واکسن های دامپزشکی مشغول به فعالیت هستنند.

رئیس شورای نظام دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد گفت: طبق سیاست های اصل 44 قانون اساسی اموراتی همچون دارو ، درمان ، معاینه به بخش خصوصی دامپزشکی واگذار شده است که اغلب پروانه های درمانی و پرورش دام ، طیور و آبزیان نیز توسط این سازمان صادر میگردد بطوریکه در استان ما بیش از یک هزار و 959 فقره پروانه بهداشتی صادر شده است.

دکتر صادقی به صدور بیش از یکصد مجوز دامداری روستایی طی یکسال اخیر اشاره کرد و گفت : همه این پروانه های صادره و اقدامات حوزه نظام دامپزشکی توسط اداره کل دامپزشکی استان بازدید ، نظارت و رصد میگردد.

در پایان این مراسم  نیز از سوی تلاشگران این عرصه یک جلد  قرآن کریم و تندیس روز ملی دامپزشکی  به استاندار اهدا گردید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان بویراحمد,اخبار شهرستان دنا,اخبار شهرستان باشت,اخبار شهرستان لنده,اخبار شهرستان گچساران,اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار شهرستان بهمئی,اخبار شهرستان چرام,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 277646
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه