مدیرکل دامپزشکی استان خبرداد:
نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان همزمان با سراسر کشور در کهگیلویه وبویراحمد تشدید می شود
مدیرکل دامپزشکی استان از آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان توسط 15 اکیپ نظارتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر بهمنش از آغازطرح تشدید نظارت های دامپزشکی بر مراکز تهیه ، فرآوری ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط 15 اکیپ نظارتی خبر داد.
وی اظهار داشت : از ابتدای ماه مبارک رمضان و همزمان با سراسر کشور و با توجه به افزایش تقاضا در خرید و مصرف فرآورده های خام دامی و نیز افزایش نسبی دما در این ایام و احتمال فساد مواد غذایی را افزایش میدهد طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تهیه ، فرآوری ، نگهداری و عرضه مواد خام دامی در استان آغاز شده است و تا پایان این ماه نیز ادامه خواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه نظارت های مذکور در قالب 15 اکیپ انجام میشود گفت: در مجموع 30 نفر از ناظرین بهداشتی در انجام بازرسی و نظارت بهداشتی این طرح حضور فعال و مستمر داشته و در دو شیفت صبح و عصر فعالیت خواهند داشت.
دکتر بهمنش با اشاره به نظارت های مستمر مجموعه دامپزشکی استان در تمامی ایام سال خاطر نشان کرد : در ماه رمضان و با توجه به افزایش عرضه و تقاضا در بازار ، بازرسان دامپزشکی تلاش می کنند مصرف کنندگان با اطمینان خاطر از نحوه نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی عرضه شده نسبت به تامین مایحتاج پروتئینی سالم و بهداشتی خود اقدام کنند که شایسته است شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت این اداره کل تهیه نمایند.
وی از مردم خواست گزارش تخلفات بهداشتی حوزه فرآورده های خام دامی را با سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی در میان بگذارند.
نظر دهید