• 1404/02/23 - 10:24
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد با امام جمعه دهدشت

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با سفر به شهرستان کهگیلویه با امام جمعه دهدشت دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر چهارلنگ مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد در معیت حجت الاسلام طباطبایی ، سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان ، مهدس معتمدی ، معاون پشتیبانی و کیانی نسب ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه با حضور در دفتر امام جمعه شهر دهدشت با حجت الاسلام وحدانی فر دیدار و گفتگو کردند.

 امام جمعه دهدشت در این دیدار به اهمیت دام و کشاورزی در زندگی انسان از منظر دینی اشاره و با استناد به روایات، بر تکریم حیوانات و رعایت حقوق آن‌ها پرداخت و  با اشاره به اهمیت حفظ سلامت همکاران دامپزشکی در برابر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ، خواستار برنامه‌ریزی برای پیشگیری و انجام آزمایش‌های دوره‌ای شد.

حجت الاسلام و المسلمین وحدانی فر تصریح کرد: توجه به کشتارهای غیرمجاز و لزوم نظارت بر سلامت گوشت و مواد غذایی ضرورت دارد.رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه همچنین بر لزوم نظارت شرعی بر ذبح و اهمیت سلامت معنوی غذا تاکید کرد و گفت: همکاری همه نهادها برای حل مشکلات مربوط به کشتارگاه‌ها و نظارت بر بازار گوشت ضروری است.

امام جمعه دهدشت در پایان از زحمات و پیگیری‌های مسئولان و نیروهای دامپزشکی قدردانی کرد.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد به سابقه مثبت امام جمعه دهدشت نسبت به دامپزشکی و نگاه علمی او به مسائل اشاره کرد و گفت: رضایت مردم در حوزه دامپزشکی اولویت دارد.

وی ضمن  اشاره به زحمات همکاران در زمینه امنیت و بهداشت و خدمت‌رسانی به مردم، به ویژه روستاییان و عشایر از امام جمعه دهدشت خواست در راستای جهاد تبیین و با استفاده از تریبون مقدس نماز جمعه ، مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه دامپزشکی تشریح و تبیین شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کهگیلویه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 338921
کلمات کلیدی
روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه