• 1397/06/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 242
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد:

نظارت دامپزشکی بر کشتار بهداشتی دام در ایام محرم تشدید می شود

مدیرکل دامپزشکی استان از تشدید نظارت دامپزشکی بر کشتار بهداشتی دام طی ایام محرم در این استان خبر داد و گفت: اکیپ های ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی به این منظور ساماندهی شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش با تائید این خبر اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ایام  ماه محرم و همچنین تاسوعا و عاشورا و اجرای سنت حسنه ذبح نذورات که در این روزها انجام می شود، طرح نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دام‌ طبق روال هر ساله به منظور تامین گوشت سالم و حلال به اجرا در می‌آید.



وی تصریح کرد: به منظور اجرای این طرح اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در قالب دو شیفت‌ کاری سازماندهی و آماده اراه خدمات بهداشتی به دسته جات عزاداری سیذ و سالار شهیدان و همچنین  شهروندان هستند.



دکتر بهمنش گفت: با توجه به رسالت اداره کل دامپزشکی استان و دفتر نمایندگی ولی فقیه در این اداره کل، شرایط برای ذبح بهداشتی و شرعی دام‌ها در کشتارگاه‌ها فراهم شده است.



وی خاطرنشان کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورا بازرسان بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی در قالب اکیپهای ثابت و سیار متشکل از دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی، کنترل و نظارت بهداشتی و ذبح شرعی دام‌ها در مرکز استان و شهرستان‌های تابعه را به صورت رایگان انجام خواهند داد.



مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد افزود: در راستای ارتقای سطح آگاهی عمومی در زمینه احتمال انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان و ابتلای مصرف‌کنندگان از طریق مصرف گوشت به شهروندان توصیه می‌شود مصرف گوشت دام‌های قربانی پس از طی جمود نعشی و در شرایط سرد (نگهداری گوشت استحصالی به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد پس از کشتار) انجام شود و از کشتار دام‌هایی که دارای نشانه‌های غیرطبیعی، آلودگی‌های انگلی خارجی و قارچی و نیز تب‌دار هستند خودداری کنند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 61573
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید