کمیته بهبود کیفیت و سلامت شیرخام در اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد تشکیل شد
به منظور بهبود کیفیت و سلامت شیر خام و تامین بهداشت این ماده با ارزش، اعضای کمیته بهبود کیفیت و سلامت شیر در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان تشکیل جلسه دادند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، به منظور تامین سلامت شیر خام جمع آوری شده از سطح دامداریهای استان و تحویل آن به مراکز جمع آوری شیر، کمیته بهبود کیفیت و سلامت شیر خام به میزبانی دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد تشکیل گردید.
دکتر سید مختار رجائی فر ، مدیرکل دامپزشکی استان ضمن اشاره به ارزش فوق العاده این ماده غذایی، تلاش در جهت افزایش بهبود کیفی شیر را لازمه همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی مرتبط برشمرد.
وی گفت : سازمان دامپزشکی کشور در راستای وظایف حاکمیتی خود تلاش بسیاری در جهت بهبود و سلامت شیر برداشته است و در این راستا تلاش خواهد کرد در تحقق شعار نظارت بهداشتی از مزرعه تا سفره و همچنین تامین امنیت غذایی بهداشتی و پایدار با همکاری دستگاه های اجرایی گام های موثرتری بردارد.
مدیرکل دامپزشکی استان بکارگیری بازرسین بهداشتی شیر برای آموزش و کنترل دامداری های سنتی و مراکز جمع آوری شیر، شناسنامه دار کردن شیر خام جهت ردیابی آن، تشدید نظارت بهداشتی بر شیر تولیدی در دامداری های سنتی و صنعتی و مراکز جمع آوری شیر ، تکمیل و ارتقا سیستم زنجیره سرد جهت حمل شیر خام از دامداری ها به مراکز جمع آوری و کارخانجات فرآورده های لبنی و تلاش در جهت راه اندازی و فعالیت مجدد کارخانجات شیر تعطیل شده را از دیگر اهداف برگزاری این جلسه بر شمرد.
گفتنی است، در این جلسه ، نمایندگان عضو کمیته شامل استانداری ، صمت ، تعزیرات حکومتی ، جهادکشاورزی ، غذا و دارو ، اتحادیه دامداران و نمایندگان کارخانجات تولیدی شیر استان مباحث مختلفی از جمله آموزش و ترویج ، نظارت بر حمل و نقل بهداشتی شیر، ساماندهی خودروهای حمل و نقل، انجام آزمایشات، برخورد قانونی با متخلفین ، تلاش در جهت ایجاد مشوق های مالی و اعطاء تسهیلات بانکی با بهره کم و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید