ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان در استانداری کهگیلویه وبویراحمد تشکیل شد
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: موضوع سلامت و بهداشت عمومی خط قرمز ماست و در این راستا کلیه دستگاه های اجرایی و مسئول، دامپزشکی را در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان در استان همراهی کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، ستاد استانی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان استان به ریاست سید جواد هاشمی مهر، معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری و با حضور اعضای این ستاد در سالن جلسات شماره یک استانداری کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد.
دکتر عبداله بهمنش، مدیر کل دامپزشکی استان و دبیر جلسه ضمن تقدیر و تشکر از حضور همه اعضاء این ستاد گفت: این جلسه با هدف هماهنگی دستگاههای ذیربط و آمادگی جهت مقابله با هرگونه بروز احتمالی کانونهای بیماری در استان برگزار شده است.
وی مبارزه و جلوگیری از بروز و شیوع بیماری در استان را از لحاظ اقتصادی و بهداشتی حائز اهمیت دانست و گفت: اپیدمی بیماری و مخاطراتی که در صورت بروز آن، برای سلامت و اقتصاد جامعه به دنبال خواهد داشت، تهدید سلامت جامعه انسانی از طریق جهش مداوم و نوترکیبی مجدد و اینکه با اقدامات پیشگیرانه میتوان تاثیر به سزایی در جلوگیری از هدر رفت سرمایههای ملی داشته باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان ، کهگیلویه وبویراحمد را را از وجود هرگونه کانون بیماری پاک دانست و تأکید کرد: آمادگی همه جانبه اکیپ های اجرایی فعال در استان برای جلوگیری و پیشگیری از ورود و شیوع بیماری بسیار مهم و تیم های مراقبت فعال باید با حفظ آمادگی خود در هر لحظه از ورود و انتشار بیماری در منطقه جلوگیری نمایند.
وی اظهار داشت: ادارات مرتبط نیز باید پیش بینی های لازم جهت مقابله با خطرات احتمالی را انجام و اقدامات لازم برای کنترل و پیشگیری از ورود بیماری به استان را بعمل آورند.
دکتر بهمنش تصریح کرد: بحث مبارزه با بیماری ها یک کار تخصصی است و جهت مبارزه ی همگانی و پیشگیری از آنفلوانزا به مدیران و همکاریهای بین بخشی نیاز داریم.
سید جواد هاشمی ، معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه وبویراحمد در این جلسه از زحمات و برنامه های پیشگیرانه مجموعه دامپزشکی استان در خصوص جلوگیری از بروز و شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان در استان تشکر و قدردانی کرد و گفت: کلیه دستگاه های اجرایی و مسئول در ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزا باید دامپزشکی را در جلوگیری از ورود بیماری به استان همراهی نمایند.
وی گفت: : یکی از راهکارهای بسیار موثر در این زمینه، برگزاری ستاد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان جهت همکاری سایر دستگاهها و آمادگی جهت پیشگیری و مقابله با این بیماری می باشد چرا که موضوع سلامت و بهداشت عمومی خط قرمز ماست و در این راستا کلیه دستگاه های اجرایی و مسئول، دامپزشکی را در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان در استان همراهی کنند.
هاشمی مهر از کلیه فرمانداران خواست تا در اولین فرصت جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزا پرندگان را در شهرستان خود تشکیل دهند و برنامه ریزی و هماهنگی لازم را داشته باشند.
این مقام مسئول از نیروی انتظامی استان خواست تا از تردد ماشین های دوره گرد فروش پرندگان بومی و ماشین های حمل کود و نهاده های دامی بدون مجوز دامپزشکی جلوگیری نماید و و در صورت مشاهده این گونه خودرو ها آنها را متوقف و با هماهنگی دامپزشکی استان به مراجع قضایی معرفی نماید.
وی ضمن تاکید بر کنترل تالاب های استان توسط محیط زیست به موضوع ممنوعیت شکار و لغو پروانه های شکار در این فصل گفت: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با دامپزشکی هماهنگی نمایند.
در این جلسه دستگاه هایی همچون مدیریت و برنامه ریزی ، علوم پزشکی ، جهادکشاورزی ، محیط زیست ، پدافند غیرعامل ، دستگاه قضا ، نیروی انتظامی ضمن اعلام آمادگی و مساعدت در خصوص رخداد احتمالی بیماری در استان به ارائه گزارش و پیشنهاد جهت کنترل و پیشگیری ازبیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرتدگان پرداختند.
نظر دهید